Foto Elizabeth Verhetsel

Elizabeth Verhetsel

Elizabeth is psychologe en werkte als beleidsmedewerker, projectleider en trainer voor NGO’s in Afrika, Azië en Europa. In haar zoektocht naar methoden om maximale inspraak mogelijk te maken, belandde ze bij service design. Ze ontdekte dat service design niet enkel een hoog-kwalitatief kader biedt voor participatieve projecten en beleid, maar ook voor sociale innovatie. Elizabeth heeft voornamelijk ervaring in educatie, publieke gezondheid, en beleidsonwikkeling voor een participatieve duurzame wereld.

Foto Marlies Deforche

Marlies Deforche

Marlies heeft een achtergrond in grafisch en digitaal ontwerp. Ze ontdekte haar passie voor service design en sociaal ondernemerschap tijdens studies in Stockholm. Ze deed ervaring op bij social service design bureaus in Glasgow en Chicago. Sinds een aantal jaar timmert ze aan Twisted Studio, haar eigen service design agentschap. Ze focust daarbij op projecten die kwetsbare doelgroepen vooruit helpen. Marlies combineert Twisted Studio met een job als praktijklector Interface Design bij AP Hogeschool.

Foto van Evelien Neirynck

Evelien Neirynck

Evelien is pedagoog, gepassioneerd door human centered design. Haar motto ‘Niet voor ons, zonder ons’ wil ze in haar werk realiseren. Dat doet ze o.a. als impact onderzoeker voor de Mind & Makerspace van HOWEST, een co-creatieve leer- en maakplek waar makers, creatievelingen, verenigingen, scholen en bedrijven samenwerken aan innovatieve oplossingen. Evelien is sterk in impactgerichte procesbegeleiding, cocreatie met kwetsbare groepen en het ontwikkelen van leeromgevingen.


watmaaktonsuniek

Twisted Studio is

  • Een cocreatieve aanpak met alle betrokkenen
  • Ervaring in beleidswerk en de non-profit en publiekssector, lokaal en internationaal
  • Een droom om de wereld project per project een beetje beter te maken
  • Ervaring met een superdivers en jong publiek
  • Multidisciplinariteit door ons groeiend netwerk van experten, adviseurs en freelancers

Wij werken graag met

Voor elk project stellen we een team samen die de ideale mix is van vaardigheden en achtergronden. We mixen en matchen deze tot we de beste combinatie krijgen voor elke opdracht.

Foto van Ruben Loodts

Ruben Loodts

Een social designer in hart en nieren. Via zijn ervaring in civil society, change management en organisatieontwikkeling ondersteunt hij progressieve organisaties in hun zoektocht naar maatschappelijke impact. Zijn kennis van groepsdynamica en methodieken is niet snel te evenaren. Ruben vindt snel oplossingen en heeft altijd ideeën om projecten en groepen sterker te maken. Ruben geeft om zijn opdrachten en begeleidt ze met toewijding en een hart voor de mensen die erachter staan. Hij is mede-oprichter van Otherwhere.
Foto van Siska Hoebeeck

Siska Hoebeeck

Een ondernemende denker en doener. Eerst werkte ze in een interculturele en stedelijke context in domeinen als onderwijs, jeugd- en sociaal werk. Siska is oprichter van Studio Siska. Vanuit deze uitvalsbasis begeleidt ze met passie voor mensen, groepen en de daarbij aanwezige diversiteit, diverse processen in organisaties en bedrijven. Ze maakt sterke analyses en begrijpt wat mensen nodig hebben. Siska is geschoold in en werkt graag vanuit Appreciative Inquiry, Voice Dialogue, Interculturele Communicatie en Deep Democracy.
Foto van Iva Pérez Bolívar

Iva Pérez Bolívar

Iva is ingenieur elektronica en na studies in Mobile Communications en Audiovisual Interactivity in Barcelona, besloot ze een shift in haar carrière te maken. Ze leidde zichzelf op als Innovation strategist en Service/Business designer. In haar eigen bedrijf Dreamkers helpt ze bedrijven meer klantgericht te worden, hun innovatief vermogen te vergroten en impactvolle veranderingen te doorstaan. Ze is goed in het samenbrengen van multidisciplinaire profielen om dingen te laten gebeuren. Haar enthousiasme geeft enorm veel energie!
Foto van Pieter Duysburgh

Pieter Duysburgh

Pieter is een mensgerichte generalist. Als socioloog en journalist was hij vroeger communicatieman, onderzoeker van participatieve processen en projectleider. Zo bouwde hij veel ervaring op in de non-profit, bij overheden en in de academische sector. Die bagage zet Pieter nu in bij Touko Tjirpt. Hij helpt organisaties hun doelen te bereiken door kritisch en enthousiasmerend te zijn. Dat maakt zijn producten, workshops en vormingen creatief en doeltreffend. Zo wil hij de slagkracht van zijn klanten vergroten en een motor zijn voor meer maatschappelijke impact.
Foto van Lucie Barthlen

Lucie Barthlen

Lucie heeft een MBA en werkte als strategist en R&D manager bij een internationaal bedrijf voordat ze ondernemer werd. Gepassioneerd door sociale innovatie, was ze mede-oprichter van de MakeSense-incubator waar ze sociale ondernemers hielp om meer impact te creeëren. Als co-founder van Make It Happen gelooft ze dat iedereen een change maker kan zijn, te beginnen op school. Lucie is expert in creativiteit en bottom-up innovatie en richtte Wasabi op om organisaties te helpen creatiever en collaboratiever te worden om impactvolle transformaties te leiden.
Foto van Katya Rablova

Katya Rablova

Katya is interior designer en focust zich op het ontwerpen van werkruimtes waar mensen gelukkiger en productiever kunnen samenwerken. Ze is oprichter van Space Refinery. De omgeving waarin we werken heeft een enorme invloed op hoe we ons voelen, gedragen en presteren. En dat is Katya’s persoonlijke missie: ruimtes ontwikkelen waarin mensen gestimuleerd worden om hun beste werk te realiseren. Ze is sterk in space planning en oplossingen verfijnen waarbij de gebruiker steeds centraal staat.
Foto van Sarah Billiet

Sarah Billiet

Sarah is facilitator en helpt organisaties bij verandering. Ze is een georganiseerde doener, uitpluizer en meetrekker. Hiervoor werkte ze als agile facilitator in softwareontwikkeling waar ze teams hielp productiever te zijn. Sarah faciliteerde design thinking workshops om tot innovatieve oplossingen te komen op complexe uitdagingen binnen IT-projecten. Met haar diploma marketing en ervaring in verschillende sectoren kan je haar omschrijven als een generalist. Verder heeft ze een grote affiniteit voor MVO.Leer meer over wat we doen en onze methodiek.


Partners in twisted crime en lidmaatschappen

Logo van onze partner Schakel vzw Logo van onze partner Kwadraet Logo van onze partner Otherwhere Logo van onze partner Studio Siska Logo van onze partner DreamkersLogo van onze partner Space Refinery Logo van Service Design Network Logo van onze partner Kidstart Logo van onze partner 21solutions Logo van onze partner Wasabi


Organisaties die samen met ons de uitdaging met een twist aangaan

Atlas
ARhus
Broederlijk Delen
Demos
Gemeente Gavere
Formaat
Keki
Koningin Elizabeth Wedstrijd
Provincie Oost-Vlaanderen
publiq
School Paviljoen
Stad Aalst
Stad Brugge
Stad Brussel
Stad Hoogstraten
Natuurpunt
Netwerk Duurzame Mobiliteit
Taxistop
Trein Tram Bus
Vereniging Vlaamse Jeugddiensten
Vives Hogeschool
Vlaams Energie Agentschap
Vlaams Instituut Gezond Leven
Vorm vzw

WeAreABitTwisted