Onze Diensten

Kennis en
vaardigheden
opbouwen voor
Human Centered Design

In onze trainingen, coaching, workshops en meetups krijgen je ontwerpskills een boost. Met veel inspiratie uit de praktijk zetten we jou aan het werk. Want ontwerpen leer je door te doen.

Deelnemers aan een workshop
Groepsfoto na een opleiding human centered design

Trainingen

Jouw organisatie is expert in je topic. Wij versterken je door training in human centered design. Of je nu op zoek bent naar een introductieworkshop of een meerdaagse verdiepende training. We bepalen samen de inhoud, steeds op maat van de noden en vraagstukken in jouw organisatie. 

Verwacht je aan:

  • De nodige theoretische achtergrond
  • Oefenen met methodieken
  • Inspirerende praktijkvoorbeelden
  • Ervaringen die je het vertrouwen geven om zelf het verschil te maken
  • En een goede dosis fun!
Deelnemers aan een workshop vullen individueel een template in.

Coaching

Met onze coaching willen we jouw organisatie het vertrouwen geven om complexe uitdagingen aan te pakken. We brengen in kaart waar je al goed in bent, en verhelderen leervragen.

We bepalen samen een traject. Met veel concrete opdrachten, oefenworkshops, en methodieken op maat zetten we je aan het werk. Wij werken mee aan de zijlijn en springen in waar nuttig. Zo leer je mensgericht ontwerp effectief naar de praktijk om te zetten. 

Lies presenteert op een inspiratie-sessie.

Inspiratiesessies en lezingen

Wij geloven dat mensgericht ontwerp een plaats verdient in het DNA van elke organisatie. Onze doe-sessies en interactieve lezingen inspireren je publiek over de waarde van human-centered design. We maken een lezing op maat van je organisatie, en inspireren met voorbeelden uit ons eigen werk.

Deelnemers aan een workshop

Designsprints en hackatons

We begeleiden Design Sprints volgens de methode van Google Ventures. Daarnaast doen we ook kortere hackatons, al dan niet verspreid over de tijd. Met deze activiteiten kan je op korte tijd veel betrokkenen mobiliseren en leren uit hun ideeën en ervaring. Erg enthousiasmerend en leerrijk.

Meetup over research technieken

Meetups

We organiseren regelmatig een Meetup voor geïnteresseerden in human centered design en sociale innovatie. Dit zijn laagdrempelige events waarbij we een topic op de agenda plaatsen waarover we willen leren en uitwisselen met de community. We nodigen nationale en internationale sprekers uit die iets delen uit hun expertise en laten de rest uit het publiek komen. Bekijk op Meetup.com onze agenda!

Wil je mensgericht ontwerpen leren?

Daag ons uit, en leg ons jouw idee voor. We co-creëren een activiteit op maat van jouw organisatie. Neem contact op om jouw vraag voor te leggen.

Blijf op de hoogte

Volg ons op

Of schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer updates over onze trainingen, events en projecten

Contact

Werkplek:
Drabstraat 43, B-9000 Gent

Factuuradres:
Aannemersstraat 136, B-9040 Gent

BTW: BE 0775.817.678

©Twisted studio 2022

Made with care in Josworld.org