Elizabeth Verhetsel

Elizabeth Verhetsel

Elizabeth is psychologe en werkte als beleidsmedewerker en trainer voor NGO’s in Afrika, Azië en Europa. In haar zoektocht naar methoden om maximale inspraak mogelijk te maken, belandde ze bij service design. Ze ontdekte dat service design niet enkel een hoog-kwalitatief kader biedt voor bottom-up projecten en beleid, maar ook voor sociale innovatie. Elizabeth is naast oprichter van Twisted Studio ook beleidsmedewerker bij Sensoa.

Marlies Deforche

Marlies Deforche

Marlies is ontwerpster en ontdekte haar passie voor service design en sociaal ondernemerschap tijdens studies in Stockholm. Na werkervaringen bij social service design bureaus in Glasgow en Chicago keerde Marlies terug naar België om een eigen service design praktijk op te richten met een sterke focus op projecten in de sociaal-culturele sector. Marlies combineert Twisted Studio met een job als praktijklector Crossmedia Design bij AP Hogeschool.

Deniz Altuntas

Deniz Altuntas

Deniz beheerst een combinatie van creatief en analytisch denken dankzij haar studies in engineering, product design en management. Ze heeft gewerkt als creatieve – en projectmanager. Deniz benadert problemen op een nieuwe oplossingsgerichte manier. Ze is afkomstig uit Turkije en woont in Gent, de stad waarop ze verliefd werd. Haar kennis van de Turkse cultuur en taal is een meerwaarde bij projecten die zich in een superdiverse context situeren.


watmaaktonsuniek
  • Onze ervaring in beleidswerk en de non-profit en publiekssector, lokaal en internationaal
  • Onze multidisciplinariteit
  • Ons engagement om de wereld project per project een beetje beter te maken
  • Het betrekken van belanghebbenden en doelpubliek op dezelfde manier
  • Onze ervaring met een jong publiek
  • Ons groeiend netwerk van experten

Adviseurs en freelancers

Voor elk project stellen we een team samen die de ideale mix is van vaardigheden en achtergronden. We mixen en matchen deze tot we de beste combinatie krijgen voor elke case.

Ruben Loodts

is een (social) designer in hart en nieren. Via zijn ervaring in civil society, change management en organisatieontwikkeling ondersteunt hij progressieve organisaties in hun zoektocht naar maatschappelijke impact.

Pieter Duysburgh

heeft jarenlang ervaring opgebouwd met codesign en innovatie als HCI onderzoeker. Hij heeft de gave om groepsprocessen perfect aan te voelen, en samen met alle partijen een sterk idee uit te werken tot in de kleine details.

Siska Hoebeeck

heeft een achtergrond in jeugdwerk en onderwijs in een interculturele context. Ze houdt van creatieve processen, is een natuurlijke vernieuwer en gebruikt haar kritische blik met aandacht.Partners

kwadraet_logo cocreatie werkt otherwhere_logo

WeAreABitTwisted