Elizabeth Verhetsel

Elizabeth Verhetsel

Elizabeth is psychologe en werkte als beleidsmedewerker, projectleider en trainer voor NGO’s in Afrika, Azië en Europa. In haar zoektocht naar methoden om maximale inspraak mogelijk te maken, belandde ze bij service design. Ze ontdekte dat service design niet enkel een hoog-kwalitatief kader biedt voor participatieve projecten en beleid, maar ook voor sociale innovatie. Elizabeth heeft voornamelijk ervaring in educatie, publieke gezondheid, en beleidsonwikkeling voor een participatieve duurzame wereld.

Marlies Deforche

Marlies Deforche

Marlies heeft een achtergrond in grafisch en digitaal ontwerp. Ze ontdekte haar passie voor service design en sociaal ondernemerschap tijdens studies in Stockholm. Ze deed ervaring op bij social service design bureaus in Glasgow en Chicago. Sinds een aantal jaar timmert ze aan Twisted Studio, haar eigen service design agentschap. Ze zorgt daarbij voor een focus op projecten die kwetsbare doelgroepen vooruit helpen. Marlies combineert Twisted Studio met een job als praktijklector Crossmedia Design bij AP Hogeschool.

watmaaktonsuniek

Twisted Studio is

– Een cocreatieve aanpak met alle betrokkenen
– Ervaring in beleidswerk en de non-profit en publiekssector, lokaal en internationaal
– Een droom om de wereld project per project een beetje beter te maken
– Ervaring met een superdivers en jong publiek
Multidisciplinariteit door ons groeiend netwerk van experten, adviseurs en freelancers


Wij werken graag met

Voor elk project stellen we een team samen die de ideale mix is van vaardigheden en achtergronden. We mixen en matchen deze tot we de beste combinatie krijgen voor elke opdracht.

Foto van Ruben Loodts

Ruben Loodts

Een (social) designer in hart en nieren. Via zijn ervaring in civil society, change management en organisatieontwikkeling ondersteunt hij progressieve organisaties in hun zoektocht naar maatschappelijke impact. Zijn kennis van groepsdynamica en methodieken is niet snel te evenaren. Ruben vindt snel oplossingen en heeft altijd ideeën om projecten en groepen sterker te maken. Ruben geeft om zijn opdrachten en begeleidt ze met toewijding en een hart voor de mensen die erachter staan. Hij is de mede-oprichter van Otherwhere.

Foto van Deniz Altuntas

Deniz Altuntas

Een echte ‘people person’ met talent voor het creëren van een energieke dynamiek. Dankzij haar engineering- en product design studies is ze zowel een creatief als analytisch denker. Deniz is een creatieve van nature. Deniz benadert problemen op een nieuwe oplossingsgerichte manier. Ze motiveert deelnemers in workshops en brengt het beste van hun kunnen naar boven. Daarbovenop is haar ervaring als nieuwkomer in België en haar kennis van de Turkse cultuur en taal een meerwaarde bij projecten die zich in een superdiverse context situeren.

Siska Hoebeeck aan het kanaal in Brussel

Siska Hoebeeck

Een ondernemende denker en doener. Eerst werkte ze in een interculturele en stedelijke context in domeinen als onderwijs, jeugd- en sociaal werk. Siska is oprichter van Studio Siska. Vanuit deze uitvalsbasis begeleidt ze met passie voor mensen, groepen en de daarbij aanwezige diversiteit, diverse processen in organisaties en bedrijven. Ze maakt sterke analyses en begrijpt wat mensen nodig hebben. Siska is geschoold in en werkt graag vanuit Appreciative Inquiry, Voice Dialogue, Interculturele Communicatie en Deep Democracy.


Leer meer over wat we doen en onze methodiek.


Partners in twisted crime en Lidmaatschappen

Logo van onze partner Schakel vzw kwadraet_logo cocreatie werkt otherwhere_logo Het logo van Studio Siska Logo van Service Design Network

Organisaties die samen met ons de uitdaging met een twist aangaan

Atlas
ARhus
Broederlijk Delen
Demos
Gemeente Gavere
Formaat
Keki
Koningin Elizabeth Wedstrijd
Provincie Oost-Vlaanderen
publiq
School Paviljoen
Stad Aalst
Stad Brugge
Stad Brussel
Stad Hoogstraten
Natuurpunt
Netwerk Duurzame Mobiliteit
Taxistop
Trein Tram Bus
Vereniging Vlaamse Jeugddiensten
Vives Hogeschool
Vlaams Energie Agentschap
Vlaams Instituut Gezond Leven
Vorm vzwWeAreABitTwisted