Vertrekkend vanuit jouw uitdaging tekenen we samen een traject uit dat past binnen het vooropgestelde budget.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Naargelang hoe snel je wil vooruitgang boeken en hoeveel tijd en budget je kan besteden, kunnen we een kort of lang traject uittekenen. Zoals één van de trajecten hieronder en alles daartussenin.

“ONE-OFF”
– Inspiratiesessie
– Standaard training of training op maat
– Workshop op jouw event

MEERDAAGSE “DESIGN SPRINT”
De Design Sprint is een intensieve en effectieve 5-daagse aanpak ontwikkeld door o.a. Jake Knapp van Google Ventures. om een start te maken aan het oplossen van één van je grootste uitdagingen. In essentie ga je via prototyping en experimenteren een vraag beantwoorden en valideren. We brengen onze ervaring en onze neutrale blik mee om de sprint voor jouw organisatie tot een goed einde te brengen.

LANGE TERMIJNTRAJECT
Wanneer de doelstelling is om oplossingen tot in detail te testen en uitwerken, kunnen wij jouw organisatie ook op lange termijn begeleiden. Samen bepalen we hoe het werk tussen tussen Twisted Studio en jouw organisatie wordt verdeeld. Dit kan betekenen dat wij jou coachen bij elke stap van het traject en de uitvoering van het traject volledig bij jou ligt. Of wij voeren het hele traject uit met regelmatig overleg met jou. Of we kiezen een scenario daartussenin.

Hoe werken wij?

In partnerschap en als coach
Wij slagen het best in duurzame resultaten en impact als onze opdrachtgevers zelf een belangrijke rol opnemen in het traject. Zo heb je ons niet meer nodig bij het verder uitrollen van het project. Daarnaast leren we je graag om te denken en werken als designer, zodat je toekomstige uitdagingen zelf kan aanpakken. Een neveneffect aan deze aanpak is dat de factuur een stuk goedkoper wordt.

Overzicht alle projecten